Echipa naţională U21 a Spaniei a terminat la egalitate marţi seara, la Bucureşti, scor 2-2, cu echipa naţională U21 a Ucrainei, şi a terminat pe primul loc grupa B a Campionatului European U21.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ucraina a condus de două ori în meciul de e stadionul Giuleşti. Maiîntâ a avut 1-0, prin Viunnyk, în minutul 43. Spania a egalat prin autogolul lui Zhelizko, din minutul 49. Sudakov a readus Ucraina în avantaj, 2-1, în minutul 81, din penalti, dar Abel Ruiz a adus egalarea pentru spanioli în minutul 90 al unui meci la care al patrulea arbitru a fost românul Andrei Chivulete.

În clasamentul grupei B Spania a încheiat pe primul loc, cu 7 puncte, urmată de Ucraina – locul al doilea, cu 7 puncte. Pe locul 3 este Croaţia, cu un punct, iar pe locul al patrulea a încheiat România, cu un punct.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.