Echipele naţionale U21 ale României şi Ucrainei se află la egalitate, scor 0-0, pe stadionul Ghencea, după prima repriză a partidei care contează pentru grupa B a Campionatului European U21 găzduit de România şi Georgia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România a jucat ofensiv în prima repriză, însă fără să pună în pericol mare poarta oaspeţilor, deşi Louis Munteanu şi Petrila l-au încercat pe goalkeeperul ucrainean. A urmat parada lui Târnovanu din minutul 11, la şutul lui Kaschchuk. Acelaşi jucător a scăpat singur cu Târnovan, dar nu l-a putu învinge pe român în minutul 24, iar în minutul 37 Kaschchuk a primit în careu şi, din nou singur cu portarul, a tras pe lângă poartă. România a avut prima ocazie mare în minutul 43, la şutul lui Markovic, din  întoarcere, dar Trubin a respina în corner.

ROMÂNIA: Târnovanu – Pantea, Racoviţan, Dican, Ţicu – Screciu-cpt., Lixandru – Işfan, L. Munteanu, Petrila – Markovic. SELECŢIONER: Emil Săndoi

UCRAINA: Trubin – Sych, Batahov, Talovierov, Vivcharenko – Bondarenko-cpt., Brazhko – Kaschchuk, Sudakov, Kryskiv – Sikan. SELECŢIONER: Ruslan Rotan

Cartonaşe galbene: Lixandru 13, Petrila 30

Arbitri: Morten Krogh – Steffen Bramsen, D. Wollenberg Rasmussen (toţi din Danemarca) – Sebastian Gishamer (Austria)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.