Echipa naţională de fotbal a Ucrainei va întâlni echipa naţională a Italiei pe stadionul BayArena, din Leverkusen, în cadrul calificărilor pentru Euro 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul dintre Ucraina şi Italia, din ultima etapă a grupei C a preliminariilor pentru Campionatul European 2024, se va disputa luni, 20 noiembrie, la Leverkusen, în Germania.

Este al treilea meci al naţionalei Ucrainei care se dispută într-un oraş din Europa deşi este considerat „pe teren propriu”, după partidele jucate la Wroclaw (1-1 cu Anglia) şi Praga.

Pe stadionul BayArena nu s-au mai disputat meciuri internaţionale interţări în ultimii şase ani. „Suntem bucuroşi să putem transmite un mesaj, oricât de mic, de solidaritate. Pentru mulţi ucraineni care şi-au găsit a doua casă în Renania, acest meci de la BayArena este o mare oportunitate de a-şi încuraja echipa naţională de aproape, la fel ca şi pentru mulţi cetăţeni italieni care locuiesc în regiunea noastră. Sperăm că festivalul fotbalului se va desfăşura în linişte şi că va fi, bineînţeles, incitant”, a spus spaniolul Fernando Carro, preşedintele clubului Bayer Leverkusen.

În acest moment, Anglia conduce în grupa C, cu 13 puncte, urmată de Italia şi Ucraina, cu câte 7 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.