UEFA nu vrea un Campionat European fără public, astfel că până la sfârşitul lunii aprilie îşi va adapta planul iniţial constând în 12 oraşe-gazdă din 12 ţări, în cazul în care unele dintre acestea nu vor putea primi spectatori pe stadioane, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă un oraş va propune un scenariu de meciuri cu porţile închise, partidele care sunt programate acolo ar putea fi transferate în alte oraşe care au capacitatea de a primi spectatori”, a precizat forul continental pentru AFP.

 Duminică, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat pentru cotidianul croat Sportske Novosti că meciurile de la Euro, competiţie amânată un an din cauza pandemiei, nu se vor disputa “în faţa tribunelor goale”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

UEFA a oferit ca termen data de 7 aprilie pentru ca fiecare oraş să prezinte scenariul pentru partidele de la Euro-2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.