Guvernul scoţian şi-a dat acordul pentru ca la fiecare meci de pe arena Hampden Park din Glasgow, de la Campionatul European de fotbal din acest an, să asiste 12.000 de spectatori, ceea ce reprezintă 25 la sută din capacitatea stadionului, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe stadionul din Glasgow vor avea loc trei partide din grupa D a Euro-2020 (Scoţia – Cehia, Croaţia – Cehia, Croaţia – Scoţia) şi un meci din optimile de finală.

Altă gazdă a Euro-2020, Irlanda, a anunţat miercuri că nu garantează prezenţa spectatorilor la meciurile de la Dublin, de pe stadionul Aviva.

Bilbao şi Amsterdam au promis că la Euro stadioanele vor avea spectatori la 25 la sută din capacitate dacă situaţia sanitară se va îmbunătăţi.

Cele douăsprezece oraşe-gazdă ale Euro-2020 sunt Roma, Baku, Copenhaga, Sankt Petersburg, Amsterdam, Bucureşti, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen şi Budapesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.