Antrenorul FC U Craiova, Eugen Trică, s-a declarat mulţumit de jocul echipei lui în meciul cu liderul CFR Cluj, dar dezamăgit de rezultatul final, scor 0-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt dezamăgit de rezultat, pentru că am pierdut un meci după un fond de joc bun, zic eu. Ne-am creat situaţii, am avut o circulaţie rapidă a balonului, în prima repriză chiar ne-am apărat foarte bine, CFR-ul a avut o singură ocazie în prima repriză. În a doua repriză, am pus puţină presiune. Într-adevăr, au avut o posesie de vreo zece minute, dar fără situaţii de a marca. Eu speram la mai mult de la această partidă. Sunt mulţumit de joc, din păcate am pierdut şi nu trebuia. (n.r. - cum a găsit echipa) Este bine, eu zic că suntem pe drumul cel bun, trebuie să muncim în continuare să ne vedem de treaba noastră, să fim mult mai concentraţi şi să nu greşim. Un rezultat de egalitate, cu toate că nu e bine să vorbeşti la 2-0, dar cred că acolo se îndrepta această partidă", a declarat Trică, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I. 

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC U Craiova, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

Au marcat: Sigurjonsson '65, Deac '89.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, echipă urmată de FCSB, 31 de puncte, CSU Craiova, 28 de puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte 27 de puncte.

FC U Craiova rămâne pe locul 13, cu 14 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.