Gruparea Espanol Barcelona l-a demis pe antrenorul David Gallego, în urma rezultatelor slabe înregistrate de echipă în acest sezon, informează presa spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gallego, 47 de ani, era în funcţie din iunie, când l-a înlocuit pe Rubi, plecat la Betis Sevilla. Sub conducerea lui, Espanol a ajuns pe loc retrogradabil în LaLiga, după opt etape. Formaţia catalană ocupă locul 19, cu cinci puncte, din doar o victorie şi două remize.

Înfrângerea suferită, duminică, la Mallorca, scor 0-2, cu o "colegă" de suferinţă, a dus la demiterea tehnicianului.

Espanol stă mai bine în Liga Europa, unde a terminat al egalitate, acasă, scor 1-1, cu Ferencvaros, dar a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe ŢSKA Moscova, în Grupa H.

Noul antrenor al echipei este Pablo Machin, 44 de ani, care a semnat un contract pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul. El a mai antrenat echipele Numancia, Girona şi FC Sevilla.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.