Tehnicianul FC Barcelona, Ernesto Valverde, a declarat că este responsabil de eşecul înregistrat, marţi seară, la Roma, în Liga Campionilor, cu scorul de 0-3, sinonim cu eliminarea din sferturile de finală ale competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu sunt responsabilul, cel care face echipa, cel care o pregăteşte. Şi când câştigăm şi când pierdem. Am trimsi aceeaşi echipa ca în urmă cu o săptămână. Atunci am jucat bine, am marcat patru goluri. Dar de data aceasta ei au fost foarte buni, felicitări. Am avut o mare şansă şi este o mare deziluzie pentru suporterii noştri. Credeam că puteam întoarce lucrurile cu echipa de pe teren, aveam experienţă pentru aşa ceva. Am venit aici pentru a câştiga, dar adversarul a fost mai bun. Trebuia să jucăm ca şi cum ar fi fost 0-0, ca săptămâna trecută. Am încercat să facem la fel, dar au jucat foarte sus şi nu am putut rezista presiunii lor. Este o înfrângere dureroasă, care face rău. Este neaşteptat pentru noi toţi. Acum trebuie să ne vindecăm rănile, mai sunt alte competiţii şi trebuie să încercăm să le câştigăm pentru că nu am câştigat nimic până acum. Înfrângerea face parte din fotbal. Suntem dezamăgiţi pentru suporterii noştri, dar trebuie să privim înainte", a declarat Valverde.

Formaţia italiană AS Roma s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Barcelona. Italienii au reuşit calificarea după ce în tur au fost învinşi cu 4-1.

Golurile au fost marcate de Dzeko '6, De Rossi '58 (penalti) şi Manolas '82.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.