Erik ten Hag, antrenorul echipei Manchester United, este sigur că un jucător precum Cristiano Ronaldo nu este condiţionat de vârstă. ”Cred că Ronaldo poate juca în echipa mea!” a declarat ten Hag într-o conferinţă de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Erik ten Hag nu a scăpat de tirul întrebărilor despre situaţia lui Cristiano Ronaldo, portughezul fiind introdus pe teren abia în minutul 86 al victoriei cu echipa FC Liverpool.

”Cred că Ronaldo poate juca în echipa mea. De-a lungul întregii sale cariere, sub comanda atâtor antrenori, a jucat în foarte multe sisteme şi a performat mereu. De ce nu ar face-o şi acum? Pentru mine, vârsta lui Cristiano Ronaldo nu reprezintă o problemă. Dacă eşti tânăr, trebuie să fii suficient de bun, dar când eşti în vârstă şi încă faci performanţă, atunci eşti şi suficient de bun”, a declarat Erik ten Hag în conferinţa de presă.

Echipa Manchester United a învins, luni seara, formaţia FC Liverpool, scor 2-1, într-un meci contând pentru etapa a treia din Premier League. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.