Jucătorul Erik Lamela (Tottenham) a câştigat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului la gala FIFA The Best, care are loc, luni, la Zurich.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lamela a fost premiat pentru reuşita din meciul cu Arsenal, din campionatul Angliei, din 14 martie 2021.

Ceilalţi finalişti au fost Patrik Schick (Cehia) - golul marcat de la 45 de metri în meciul cu Scoţia, de la Euro-2020, la 14 iunie 2021, şi Mehdi Taremi (FC Porto) - reuşita "din foarfecă" de la meciul cu Chelsea, din Liga Campionilor, de la 13 aprilie 2021.

Premiul pentru cel mai bun portar a fost câştigat de Edouard Mendy (Senagal/Chelsea), ceilalţi doi nominalizaţi fiind Gianluigi Donnarumma (Italia/AC Milan/PSG) şi Manuel Neuer (Germania/Bayern Munchen)

La feminin, trofeul a revenit portăriţei Christiane Endler (Chile/PSG, Olympique Lyon), care le-a întrecut pe Ann-Katrin Berger (Germania/Chelsea FC Women) şi Stephanie Lynn Marie Labbe (Canada/Rosengard/PSG).

Premiul The FIFA Fair Play Award a fost câştigat de naţionala Danemarcei, medicii şi staful tehnic care au intervenit atunci când Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren la meciul cu Finlanda, de la Euro-2020.

Au mai fost nominalizaţi Claudio Ranieri şi Scott Brown.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.