Enes Sali a declarat, duminică seară, după ce a devenit cel mai tânăr jucător care debutează în naţionala României, la doar 15 ani, că pentru el faptul că a evoluat pentru prima reprezentativă este un vis îndeplinit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă simt foarte bine.  Este o onoare pentru mine să debutez în acest tricou. Este un vis îndeplinit. Am ales România pentru că era cea mai bună decizie, mă bucur că am luat această decizie şi vreau să joc pentru România cât mai multe meciuri. M-am simţit foarte bine la lot, băieţii m-au tratat foarte bine. Din păcate nu ne-am calificat, dar ar trebui să ţinem capul sus şi să mergem înainte. Este visul nostru să ajungem la un turneu final. Eu o să fac tot ce îmi stă în putere ca să îndeplinesc acest vis”, a spus Sali la Pro X.

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.