Tehnicianul echipei Hermannstadt, Costel Enache, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 3-4, că formaţia sa a avut “o mentalitate negativă şi un pic păguboasă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă deranjează că am avut o mentalitate negativă şi un pic păguboasă, pentru că am început bine. La primul gol primit am avut o cădere din punct de vedere mental, pe care nu o înţeleg. Am jucători cu experienţă şi aştept de la ei să nu repetăm această greşeală. Putem merge înainte cu încredere. Am avut fluctuaţii foarte mari în jocul de azi. Am fost foarte vulnerabili pe momentul defensiv”, a spus Enache la Look Plus.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, la Piteşti, cu scorul de 4-3, echipa Hermannstadt, în prima etapă a Ligii I.

Au marcat: Coman ’23, Hora ’30, Man ’53 şi Nedelcu ‘80 / Tsoumou ’45, Dandea ’57, Debeljuh ‘90+3

Echipa Hermannstadt a înscris ultimul gol după ce Vlad a apărat un penalti executat de Dâlbea. Debeljuh a împins în plasă mingea venită în faţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.