Fotbalistul echipei FCSB, Gabriel Enache, achiziţionat astăzi şi care a jucat în meciul cu Slovan Liberec, din Liga Europa, a declarat că lui şi colegilor săi nu li se poate reproşa nimic, oaspeţii înscriind din faze fixe şi având atuul înălţimii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pot să spun că am făcut un meci bun, un efort foarte mare. Cred că nu are nimeni absolut nimic ce să ne reproşeze. Nu ne-au surprins cu absolut nimic. Au avut doar două faze fixe şi automat, ei fiind foarte înalţi... Noi am jucat cu trei sferturi numai copii. Doar asta a fost soarta meciului. Am făcut o primă repriză foarte bună şi posesia a mers, dar au exagerat foarte tare cu mingile lungi şi am avut foarte tare de suferit la jocul aerian. Am venit cu inima deschisă, mi-am dorit foarte mult să vin, altfel nu eram aici, mai ales cu problemele care sunt. Nu m-am gândit absolut deloc la focar. Mă protejez şi am venit să joc fotbal”, a afirmat Enache.

El a menţionat că nu a venit la FCSB pentru un singur meci şi că vrea să facă performanţă. ”Voi continua. Am contract semnat şi nu am venit pentru un singur meci. Nu e mentalitatea mea să joc doar pentru un singur meci. Vreau să joc un fotbal de calitate, vreau să fac performanţă şi vreau din nou să mă integrez la un nivel foarte înalt. Este o perioadă foarte dificilă pentru echipă, dar ceilalţi băieţi sunt izolaţi, se protejează, sper să îşi revină cât mai repede şi atunci când vor reveni eu zic că echipa va fi la fel de bună ca şi până acum şi rezultatele vor veni”.

Formaţia FCSB, cu un prim “11” improvizat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus şi cu un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată, joi seară, de Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Ligii Europa. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, în meciul disputat la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Au marcat Yusuf Helal ’64 şi Michael Rabusic ’82, ambii din faze similare: cu capul, după un corner.

În minutul 20, de la FCSB a fost eliminat Cană pentru un fault la Mosquera.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.