Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 174 WTA, a pierdut, duminică, finala turneului de categorie WTA 125 de la Chicago.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportiva cu origini române, în vârstă de 18 ani, a fost învinsă, în ultimul act, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-4, de daneza Clara Tauson, tot 18 ani, locul 101 WTA, după un meci de două ore şi 15 minute.

Jucătoarea din Danemarca mai are un trofeu WTA în palmares, câştigat, anul acesta, la Lyon. Răducanu a fost la prima finală din carieră.

Învingătoarea primeşte un premiu de 15.000 de dolari şi 160 de puncte WTA, iar învinsa, 8.500 de dolari şi 95 de puncte WTA.

Emma Răducanu a urcat după acest turneu până pe locul 150, cel mai bun din carieră. La rândul ei, Tauson a ajuns pe locul 77 WTA, de asemenea cel mai bun din carieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.