Clubul Concordia Chiajna a anunţat, luni, că tehnicianul Emil Săndoi, care se afla în funcţie din luna iunie, şi-a reziliat contractul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Concordia se desparte de antrenorul Emil Săndoi şi staff-ul său tehnic, după o colaborare care a început odată cu startul sezonului 2016/2017. Emil Săndoi şi secunzii săi, Silviu Lung şi Adrian Popescu, şi-au reziliat, pe cale amiabilă, contractele cu echipa Concordia Chiajna. ACS Concordia Chiajna le mulţumeşte pentru colaborare şi le urează mult success în carieră", este anunţul clubului din Liga I.

Săndoi a preluat conducerea tehnică a formaţiei Comcordia Chiajna la 28 iunie.

Concordia Chiajna se află pe locul 11 în clasamentul Ligii I, cu 13 puncte (trei victorii, patru remize, şapte înfrângeri). În etapa a XIV-a, Concordia a pierdut pe teren propriu, vineri, scor 1-2, în faţa formaţiei CFR Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.