Tehnicianul echipei Villarreal, Unai Emery, a declarat, după meciul cu Chelsea contând pentru Supercupa Europei, că deşi a pierdut formaţia sa şi-a creat ocazii şi a jucat bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vorbim despre privilegiul pe care l-am avut de a juca în Supercupă, despre cum puţini jucători şi antrenori au această şansă. A fost vorba despre a juca împotriva celei mai bune echipe din lume, despre a fi competitiv, cu mentalitatea de a dori să câştigi. Era ceva ce nu se poate negocia, şi anume să ne apărăm bine, iar echipa a făcut asta. Golul pe care l-am primit a fost una dintre puţinele greşeli ale noastre. Ne-am creat ocazii şi am jucat bine. A fost o zi specială şi pentru toţi fanii Villarreal. Vrem să avem o structură solidă pentru a fi competitivi în LaLiga, Liga Campionilor şi Cupa Spaniei. Vrem să continuăm să construim o echipă solidă şi convingătoare”, a spus Emery.

Chelsea, deţinătoarea Ligii Campionilor, a câştigat Supercupa Europei, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Windsor Park din Belfast, cu scorul de 6-5, după executarea loviturilor de departajare, echipa Villarreal, deţinătoarea Ligii Europa. Chelsea a condus cu 1-0 la pauză, Villarreal a egalat în repriza a doua, scorul de 1-1 rămânând până la finalul celor 120 de minute de joc. La loviturile de departajare, "submarinul galben" a ratat de două ori, iar "albaştrii", o dată, astfel că echipa engleză s-a impus cu 6-5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.