Ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, şi britanica Johanna Konta, locul 23 WTA, au părăsit, marţi, turneul de categorie Premier Mandatory Madrid Open, în turul al doilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Svitolina a fost învinsă, cu scorul de 2-6, 7-6 (3), 6-4, de spaniola Carla Suarez Navarro, locul 25 WTA, după un meci de două ore şi 16 minute.

La rândul ei, Konta a pierdut, cu 3-6, 4-6, în faţa unei jucătoare venite din calificări, americanca Bernarda Pera, locul 97 WTA, într-o oră şi 42 de minute.

Atât Svitolina, cât şi Konta erau pe partea de tabloul a favoritei numărul 2, daneza Caroline Wozniacki.

Pe partea de tablou a Simonei Halep, locul I WTA, favoritele şi-au respectat statutul. Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a învins-o, cu 2-6, 6-4, 6-1, pe croata Dona Vekici, locul 50 WTA, în două ore de joc. 

Petra Kvitova, locul 10 WTA, a depăşit-o, cu 6-3, 7-6 (8), pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 65 WTA, într-o oră şi 53 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.