Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat joi seară, după calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europa, că formaţia sa nu este pregătită în acest moment să facă faţă pe trei fronturi, el precizând că mai trebuie aduşi cel puţin doi jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost muncită şi meritată calificarea. Ne aşteptam la un joc greu, ceea ce s-a şi întâmplat. Avem foarte mulţi jucători care vin după perioade lungi în care nu au avut activitate şi lucrurile astea le-am resimţit. Sunt foarte mulţi jucători tineri, care resimt impactul cu cupele europene. Nu a fost uşor, dar e important că suntem la al treilea joc oficial şi nu am pierdut niciun meci şi putem să creştem. Dar mai avem nevoie de doi jucători cel puţin ca să putem să ne ridicăm la o luptă pe mai multe fronturi. Nu suntem pregătiţi în acest moment să facem faţă pe trei fronturi", a spus Iordănescu la Digi Sport.

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat joi seară, în deplasare, în compania echipei azere Zira FK, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în turul trei preliminar al competiţiei.

În tur, Astra Giurgiu s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.