Antrenorul CFR Cluj, Edward Iordănescu, s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate, scor 0-0, obţinut în meciul cu CS Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ambele echipe şi-au împărţit momentele. Sunt aproape patru săptămâni de când am venit, sunt foarte multe lucruri pozitive şi semnale bune pentru noi. Am avut patru jocuri foarte grele, într-un timp extrem de scurt şi comprimat şi cu deplasarea la Berna, patru jocuri fără gol primit, e un element extrem de pozitiv şi asta mă bucură şi înseamnă siguranţă, înseamnă echilibru, înseamnă organizare. În trei meciui am marcat de două ori, astăzi nu am reuşit. Am avut situaţiile naostre, au fost situaţii clare cu Vinicius, cu Burcă, au fost şi alte momente în care puteam să creăm situaţii. Craiova a avut şi ea situaţiile ei. Cred că închidem anul bine, zece puncte din 12 posibile în condiţiile adversariilor foarte grei pe care i-am avut. Se vede că echipa are nevoie de energie, de pauză ca să-şi încarce bateriile şi sunt sigur că vom gestiona bine perioada foarte scurtă dinainte de campionat şi să intrăm cu alt tonus în competiţie. Azi am suferit cu toţii din multe puncte de vedere, în special la circulaţia mingii, nu am avut limpezime, nu am avut o claritate, nu am avut mişcarea care trebuia în teren, nu am avut mobilitate, nu am jucat în terenul adversarului nu am creat atât de mult cât mi-aş fi dorit eu şi în flancuri nu am reuşit să aducem superioritate, am suferit la ceea ce înseamnă jocul poziţional. Dar am spus înainte de meci că avem un adversar care are valoare, care are calitate, care anul trecut s-a bătut până în ultima etapă cu şanse la titlu, iar anul acest sunt sigur că din nou vor fi angrenaţi în lupta pentru titlu. Trăgând linie, mă bucură că echipa este neînvinsă în competiţie de când lucrăm împreună şi lucrul acesta îmi dă încredere pentru viitor", a declarat Iordănescu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat marţi, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, în etapa a XV-a a Ligii I. Aceasta a fost ultima partidă a anului în primul eşalon.

FCSB a terminat turul campionatului pe primul loc, cu 34 de puncte, echipă urmată de U Craiova, cu 32 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 31 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.