Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat joi seară, după meciul cu Zira, scor 3-1, că şi-ar fi dorit ca Astra Giurgiu să nu primească "acel gol stupid", însă este fericit că giurgiuvenii s-au impus, având în vedere că echipa "s-a format din mers".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte multe lucruri pozitive. Sunt bucuros că am debutat cu o victorie, ţinând cont de context. Adversarul avea deja două jocuri oficiale, noi o echipă care s-a format din mers. Foarte multe lucruri care nu ne avantajau, de aceea mă declar fericit că am învins. Mi-aş fi dorit să nu primim acel gol chiar stupid. Am construit, am fost active, ne-am creat ocazii. Am luat o opţiune importantă pentru a merge mai departe", a spus Iordănescu la Digi Sport.

Potrivit digisport.ro, Filip Mrlzjak, adus de la Pandurii în această vară, a fost la un pas să nu poată evolua în faţa azerilor. "La ora 14.00 discutasem cu ei şi îl pregătisem pentru joc, la ora 15.00 am aflat că nu poate să joace. Ţine de fostul club, însă sunt lucruri care trebuie să dispară din fotbalul românesc. Un jucător care a jcuat atâtea luni acum să îl strângi cu uşa, în condiţiile în care conform regulamentului el a terminat acel contract...", a afirmat Iordănescu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Edward Iordănescu a afirmat că Astra Giurgiu cu siguranţă va creşte. "Această echipă vă garantez că va creşte. E important că am început cu victorie. Trebuie să fim foarte conştienţi că vor fi  foarte multe momente grele şi trebuie să le depăşim cu muncă foarte multă".

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa azeră Zira FK, la care evoluează Gabriel Matei, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Anthony Le Tallec a marcat un gol în acest prin joc oficial la Astra.

Au înscris Alexandru Ioniţă ‘31, Alexandru Dandea '55 şi Anthony Le Tallec '74 pentru Astra, respectiv Sadigov ‘34 pentru Zira.

Partida retur va avea loc săptămâna viitoare, în Azerbaidjan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.