Eduard Novak, noul ministru al Tineretului şi Sportului, a anunţat că a demisionat din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În virtutea noilor mele responsabilităţi în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, mi-am înaintat demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, un proiect de suflet, în care am investit şapte ani de muncă, pasiune şi încredere în viitorul acestui sport", a spus el, pe Instagram.

Singurul campion paralimpic din istoria României, Eduard Novak, în vârstă de 44 de ani, a fost învestit, la 23 decembrie 2020, în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului. 

El era preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism din 2013.

În virtutea noilor mele responsabilităţi în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, mi-am înaintat demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, un proiect de suflet, în care am investit şapte ani de muncă, pasiune şi încredere în viitorul acestui sport.
Despre acest final de drum şi despre ceea ce las în urmă în ciclismul românesc, dar şi despre debutul noului proiect, ca ministru, am povestit pe larg în interviul acordat emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, pe care o veţi putea urmări miercurea viitoare, de la ora 20:00, pe site-ul GSP.ro, pe pagina de Facebook şi contul de YouTube ale Gazetei Sporturilor, precum şi în format podcast, pe principalele platforme de distribuţie a podcasturilor.

<
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.