Tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat joi seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 3-1, că formaţia sa a avut “tonus ofensiv”, dar mai are de muncă, el precizând că pe final a apărut “o stare de relaxare”, ceea ce l-a deranjat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mai avem de muncă, e clar. Abordarea a fost una ofensivă, ca pentru un joc acasă împotriva unui adversar competitiv. Ne aşteptam la un joc foarte greu. Au fost şi momente când am greşit şi ne-am precipitat, mai ales în prima repriză. Dar una peste alta echipa a avut tonus ofensiv. Am felicitat echipa, victoria este fără doar şi poate meritată. A apărut în repriza a doua, pe partea de final, o stare de relaxare. Am trăit periculos, efectiv. Lucrul ăsta m-a supărat. M-a deranjat şi că am primit gol. Dar una peste alta trebuie să ne declarăm mulţumiţi”, a spus Iordănescu la Digi Sport.

De cealaltă parte, Ilie Poenaru a declarat că CFR Cluj a fost echipa mai bună, însă şi Academica Clinceni şi-a creat ocazii. “Au fost mai buni ca noi, trebuie să recunoaştem. Ceea ce pregătisem noi ne-a ieşit în foarte puţine momente. Am avut şi nişte momente bune în care ne-am creat ocazii clare. CFR e o echipă de cupe europene, matură, experimentată, care a ştiut să gestioneze momentele, pe când nouă ne-au lipsit aceste lucruri. Sunt puţin dexzamăgit că nu marcăm. Ne creăm ocazii, iar CFR când te prinde te execută. Ce este îmbucurător este că am reuşit să ne creăm ocazii. Însă nu le fructificăm. Trebuie să ridicăm capul din pământ, să facem autocritica, să fim realişti.  Au fost ceva dereglări care nu îmi plac, pe care le vom regla. Nu este nimic pierdut. Noi ne vom juca şansa până la capăt”, a afirmat Poenaru.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.