Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat, vineri seară, că jucătorii de la Gaz Metan Mediaş au încercat să obţină un rezultat bun cu Dinamo, însă în urma evoluţiei lor nu au meritat mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am încercat să ne agăţăm de un rezultat bun, dar la fotbalul produs nu meritam mai mult. În prima parte a săptămânii mi s-a antrenat doar o parte de echipă, am încercat să-i fac să înţeleagă, am adus şi bani de acasă. Nu pot pune la zid nişte jucători care au făcut multe şi au dat dovadă de înţelegere. Dacă nu ameninţam că nu stau pe bancă, nu s-ar fi plătit acel salariu. Eu nu sunt antrenor cu jumătăţi de măsură, vine vara, vom trage linie, am un nume de apărat, nu vreau să mă compromit. Cred că ne-am pripit săptămâna asta, ne-am deconectat total mental şi s-a văzut în joc. Acum a intrat acest salariu, s-a promis că pe 20 se va rezolva, eu pot înţelege jucătorii, dar mai sunt trei săptămâni până la finalul sezonului, le-am promis unora că îi las mai devreme să plece în vacanţă, dar acum..", a declarat Iordănescu la Digisport.

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Montini '55 şi '80.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.