Echipajul masculin de opt plus 1 al României a obţinut, duminică, medalia de bronz la Campionatul Mondial de la Poznan. România a adunat cinci medalii, din care două de aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cursa a fost câştigată de SUA (5:22.48 minute), iar echipajul Marii Britanii şi cel al României au fost următoarele, la 2.45 secunde distanţă. Departajarea s-a făcut la fotografie.

Echipajul României este format din sportivii Alexandru Chioseaua, Mugurel Semciuc, Alexandru Matinca, Radu Constantin, Adam Constantin, Sergiu Bejan, Robert Dedu, Alexandru Macovei şi Adrian Munteanu.

Medalia de bronz este a cincea pentru România la Campionatul Mondial de la Poznan, celelalte fiind obţinute de echipajul masculin de patru rame (aur), echipajul feminin de patru vâsle (aur), echipajul feminin de patru rame (argint) şi echipajul masculin de dublu rame (argint).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.