Echipajul format din Eugen Cărăgui şi Robert Fus, pe o maşină Peugeot 208 R2, a ieşit în decor, sâmbătă, în ziua a doua a Transilvania Rally, care se desfăşoară în Judeţul Cluj. Anterior, şi echipajul Alex Piţigoi/Toni Avram a suferit un accident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cărăgui şi Fus au fost trasportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj-Napoca.

"De la Unitatea de Primiri a Urgenţelor Cluj-Napoca am fost informaţi că: în urma investigaţiilor medicale reiese că pilotul Eugen Cărăgui nu are nici o fractură şi nici un organ intern afectat în urma ieşirii în decor. A suferit, totuşi, o lovitură puternică care i-a provocat o fisură la o vertebră. Va avea nevoie de o perioadă de repaus, dar se va reface fără urmări. Copilotul Robert Fus nu a suferit nicio leziune", au anunţat organizatorii.

Proba Specială 6 Floreşti 2 a fost anulată.

Anterior, a avut loc un accident şi în timpul PS4 Floreşti, în care a fost implicat echipajul numărul 48, Alex Piţigoi şi Toni Avram, pe un Porsche 911 GT3. Echipajul se află în afara oricărui pericol. PS4 Floreşti a fost anulată.

FOTO: Facebook Transilvania Rally
FOTO: Facebook Transilvania Rally

Competiţia s-a reluat cu PS7 Dângău 2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.