Echipajul masculin de bob 4 persoane format din Mihai Tentea, Ciprian Daroczi, Raul Dobre şi Cristian Radu a ocupat, duminică, locul 13 la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflaţi pe locul 10 după primele două manşe, disputate vineri, cei patru sportivi români au încheiat ultimele manşe pe locurile 14 (59.30) şi 18 (59.93), totalizând 3:57.65 şi terminâd la trei secunde şi 35 de sutimi de învingători.

Potrivit COSR, România a înregistrat cel mai bun loc ocupat la bob 4 persoane după JO de la Sarajevo din 1984.

Cu această probă, evoluţiile sportilor români la această ediţie a jocurilor s-a încheiat. Cel mai bun rezultat, locul 9, fost înregistrat de ştafeta mixtă de sanie a României, formată din Raluca Strămăturaru, Valentin Creţu şi sania de dublu Marian Gîtlan/Darius Şerban.

La bob 4, aurul a revenit echipei Germaniei (Francesco Friedrich, Thorsten Margis, Candy Bauer şi Alexander Schueller), cu 3.54.30. Tot un echipaj german (Johannes Lochner, Florian Bauer, Cristopher Webber şi Christian Rasp) a câştigat medaliile de argint, la 0.37, iar bronzul a fost cucerit de bobul canadian (Justin Kripps, Ryan Sommer, Cam Stones, Benjamin Cakwell), la 0,79.

Jocurile olimpice se vor încheia cu festivitatea de la ora 14.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.