Campioana Europei, Real Madrid, a învins, miercuri, la Abu Dhabi, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Al Jazira, campioana Emiratelor Arabe Unite, şi s-a calificat în finala Cupei Mondiale a cluburilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au condus cu scorul de 1-0, prin reuşita lui Romarinho din minutul 41. Real Madrid a revenit în repriza a doua prin reuşitele lui Cristiano Ronaldo, din minutul 53 şi Garteh Bale, din mintul 81, la scurt timp după ce galezul a intrat pe teren, în locul lui Benzema.

Ambele echipe au avut câte un gol anulat de arbitrajul video pentru ofsaid, Al Jazira la scorul de 1-0, Real la 0-0.

Cu şase reuşite, Ronaldo a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în această competiţie ce datează din 2008, devansându-i pe fotbaliştii FC Barcelona Lionel Messi şi Luis Suarez, câte cinci, şi pe argentinianul Cesar Delgado, care a marcat tot de cinci ori, când evolua la Monterrey.

În ultimul act, madrilenii vor evolua, sâmbătă, cu formaţia braziliană Gremio Porto Alegre, campioana Americii de Sud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.