Lui Mirel Rădoi îi expiră contractul cu FRF, iar echipa naţională va fi, începând de miercuri, fără selecţioner. Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu au refuzat postul, iar Dan Petrescu spune că nu a fost contactat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu Hagi şi Lucescu, dar aceştia au refuzat.

Alte nume vehiculate sunt Ladislau Boloni, Victor Piţurcă, Adrian Mutu sau chiar Mircea Lucescu.

Mirel Rădoi a preluat naţionala la 27 noiembrie 2019, înaintea barajului pentru Euro-2020 din Liga Naţiunilor. El l-a înlocuit atunci pe Cosmin Contra. Sub conducerea lui, echipa naţională a ratat calificarea la Euro-2020 şi la Cupa Mondială din 2022.

Anterior, el a fost antrenorul echipei de tineret, cu care a reuşit calificarea la Euro-2019, iar la turneul final a dus reprezentiva U21 în semifinale.

În cariera lui, Rădoi a mai pregătit echipa FCSB, în sezonul 2015/2016.

Reprezentativa României a ratat, la 14 noiembrie, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

Clasamentul final al grupei J: Germania – 27 de puncte, Macedonia de Nord - 18 puncte, România - 17 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 9 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania s-a calificat la CM din Qatar, iar Macedonia de Nord va juca la barajul pentru CM.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.