Echipa feminină de gimnastică a României a obţinut, miercuri, medalia de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku. Este a şasea medalie tricoloră la Baku.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antonia Duţă, Silvia Sfiringu şi Ioana Stănciulescu au încheiat concursul cu un total de 106.800 puncte, după Rusia şi înaintea Marii Britanii.

La masculin, România a încheiat pe locul 6, iar în finale s-au calificat Robert şi Gabriel Burtănete (individual-compus, sărituri), Robert Burtănete (paralele).

România are şase medalii până în prezent: la judo – aur (Barbara Hagianu) şi argint (Alexandru Matei), la lupte – aur (Georgiana Antuca) şi argint (Ana Maria Pârvu), la nataţie – aur (David Popovici) şi la gimnastică – argint (echipa feminină).

La Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku, participă, între 21-27 iulie, un număr de 103 sportivi români, care au drept obiectiv câştigarea a 8-10 medalii.

Sportivii români concurează la cea de-a 15-a ediţie a FOTE la atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal, nataţie, judo, lupte, tenis şi volei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.