Antrenorul Dusan Uhrin s-a declarat mulţumit de evoluţia formaţiei Dinamo, în meciul cu Chindia, câştigat cu 4-1, el remarcându-l din echipa lui pe fundaşul Gabriel Moura.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci bun pentru noi, în prima repriză am jucat de asemena bine, dar nu am marcat decât o dată şi adversarii au dat un gol norocos. Am făcut şi greşeli, dar repriza a doua fost foarte bună. Nu a fost o revanşă, trebuie să jucăm meci după meci şi trebuie să câştigăm. Nu mi-a fost teamă după ce a marcat Chindia, dar nu eram într-o situaţie bună, era egal, în fotbal se poate întâmpla orice. Am vorbit la vestiare că trebuie să jucăm mai rapid, am făcut asta, am marcat şi sunt mulţumit. Am vrut să joc 90 de minute cu ambii jucători tineri, dar Moldoveanu a acuzat probleme şi a trebuit să-l înlocuiesc. Grigore a marcat şi mă bucur pentru el. Mi-a plăcut Moura, a jucat agresiv, a vrut să câştige şi am simţit că şi echipa a vrut să câştige. Montini nu a avut noroc, am jucat cu un singur atacant şi înainte nu a marcat, a revenit bine cu Steaua, apoi a avut ceva probleme de sănătate şi acum Perovici a început să joace bine. Aşa este viaţa de fotbalist", a declarat Uhrin, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FC Dinamo a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia Chindia Târgovişte, în etapa a XIX-a Ligii I. În urma acestui rezultat, Dinamo acumulează 28 de puncte şi urcă pe locul 7, la două puncte de Gaz Metan şi FCSB, de pe locurile 5-6, de play-off.

Au marcat: Piţian '32 (a), R. Grigore '69, Perovici '82 (p), Montini '90+4 / Benga '42.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.