Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, a declarat vineri seară, după meciul naţionalei României cu Suedia, scor 0-2, că a fost cel mai prost joc al primei reprezetative din ultimii 45 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cel mai prost meci al României din ultimii 45 de ani. Nu e vorba de selecţioner, avem nevoie de şapte fotbalişti de valoare. Ăştia au altă viteză faţă de noi. În afară de Mitriţă şi un pic Hagi, când a intrat acum, restul … zero tăiat. Ce brânză de fotbal avem noi acum, la ora actuală? ”, a spus Dragomir.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), de Suedia, în etapa a IX-a, penultima, a Grupei F a preliminariilor Euro-2020. "Tricolorii" au ratat calificarea din preliminarii, dar mai au o şansă din Liga Naţiunilor, în martie 2020, de a participa la turneul final, la care şi România organizează meciuri. Din Grupa F se califică Spania şi Suedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.