Preşedintele de imagine al FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat, vineri, că şi-ar dori ca echipa bucureşteană să joace primul meci de pe teren propriu din grupa L a Ligii Europa cu FC Zurich şi că formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf se poate "bate" cu Osmanlispor şi poate avea evoluţii bune cu Villarreal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o grupă echilibrată, mi-ar fi plăcut un adversar mai modest din grupa a patra. Cred că echipele mai în formă la momentul respectiv se vor califica. Villarreal este o echipă bună, dacă privim aşa normal ar fi superioară Stelei, dar cred că nu e Barcelona, nu e Real Madrid, nu e Atletico. E totuşi o echipă cu care poţi să îşi măsori forţele. Mi-aş dori să jucăm cu Zurich primul meci acasă. Îţi dă un moral bun şi poţi să te orientezi pentru celelalte jocuri. Cred că putem să ne batem şi cu turcii şi chiar şi cu Villarreal putem să facem partide bune. Steaua are şansa ei şi e o şansă bună. Vom face tot posibilul ca să ne calificăm în primăvara europeană şi putem realiza această performanţă", a spus Duckadam la Digi Sport.

FC Steaua va întâlni echipa spaniolă Villarreal, formaţia elveţiană FC Zurich şi gruparea la care este legitimat Raul Rusescu, Osmanlispor (Turcia), în grupa L a Ligii Europa, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monaco.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia bucureşteană a făcut parte din urna a doua valorică la tragerea la sorţi.

Steaua a ajuns în grupele Ligii Europa după ce a pierdut dubla manşă cu Manchester City, play-off-ul Ligii Campionilor, scor 0-5 pe teren propriu şi 0-1 la Manchester.

Meciurile din grupele Ligii Europa vor avea loc în 15 septembrie, 29 septembrie, 20 octombrie, 3 noiembrie, 24 noiembrie şi 8 decembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.