Fotbalistul Dragoş Nedelcu, care din această vară joacă pentru Fortuna Dusseldorf, a declarat că s-a acomodat deja în Germania şi că trebuie să îmbunătăţească la el partea legată de forţă şi de aspect fizic, şi anume să fie la fel de mare şi puternic ca adversarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nedelcu a afirmat, pentru F95 TV, canalul clubului, că este deschis să înveţe orice. “Am venit aici deschis ca să învăţ totul şi orice lucru nou pe care îl învăţ este un lucru bun şi mă bucur de asta”.

El a menţionat că noii săi colegi l-au ajutat mult să se adapteze. “Diferit faţă de cluburile la care am jucat sunt intensitatea şi partea fizică, adversarii sunt mari şi foarte puternici. Trebuie să îmbunătăţesc asta la mine, să fiu la fel ca ei. Colegii m-au ajutat mult să mă adaptez, mi-au dat multe sfaturi. Îi respect pentru că m-au ajutat mult, le mulţumesc. După antrenamente, pentru că este prima mea lună aici, trebuie să merg să mă odihnesc. Apoi mă plimb sau încerc să fac altceva să mă relaxez. Cu fanii reveniţi în tribune a fost un sentiment foarte bun, fanii sunt foarte prietenoşi şi iubesc echipa. Le muţumesc, sunt suporteri foarte buni”, a spus Nedelcu.

La începutul interviului, Dragoş Nedelcu a spus şi câteva cuvinte în limba germană.  

Nedelcu a semnat luna trecută cu Fortuna Dusseldorf, el fiind împrumutat de FCSB pentru un sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.