Antrenorul Dragoş Bon a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că îşi doreşte ca echipa Universitatea Craiova să îşi domine din toate punctele de vedere adversara din acest weekend din Liga I, Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne aflăm în faţa unui meci special, se cunoaşte foarte bine rivalitatea dintre Universitatea Craiova şi Dinamo. Îmi doresc să facem un joc foarte bun, să-i dominăm din toate punctele de vedere şi să luăm cele trei puncte. Sper să reuşim să-i facem fericiţi pe suporterii noştri. Ştiu sigur că ei se hrănesc din victoriile împotriva lui Dinamo. Aşteptaţi-vă să fim o echipă ofensivă. Sută la sută consider că meciurile cu Dinamo sunt derbi”, a spus Bon, antrenor interimar al formaţiei craiovene.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia Dinamo, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XXII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.