Organizatorii cursei de 24 de ore de la Le Mans au descalificat, luni seară, două maşini, între care câştigătoarea de la clasa GT AM, Fordul cu numărul 85, pentru că aveau capacitatea rezervoarelor neconformă, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A doua maşină descalificată este tot un Ford, cu numărul 68, care a ocupat locul al patrulea la clasa GT Pro.

La clasa GT AM, câştigătoare a devenit maşina Porsche 911 RSR cu numărul 56, pilotată de germanul Jorg Bergmeister, de americanul Patrick Lindsey şi de norvegianul Egidio Perfetti.

Maşina descalificată a fost condusă de americanul Ben Keating, de olandezul Jeroen Bleekemolen şi de brazilianul Felipe Fraga.

Fordul GT cu numărul 68 i-a avut la volan pe americanul Joey Hand, pe germanul Dirk Muller şi pe francezul Sebastien Bourdais. 

Organizatorii precizează că rezultatele înregistrate în cursa care s-a încheiat duminică şi care a fost câştigată de Toyota cu numărul 8, pilotată de japonezul Kazuki Nakajima, de spaniolul Fernando Alonso şi de elveţianul Sebastien Buemi, sunt încă provizorii, până la finalizarea tuturor inspecţiilor tehnice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.