Două maşini ale preşedintelui clubului Pescara, Daniele Sebastiani, au fost incendiate în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei locale 3.30 (ora 4.30 în România), a anunţat agenţia Ansa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două maşini se aflau în curtea casei unde locuieşte Sebastiani. Preşedintele Pescarei a fost cel care a sunat la pompieri, iar aceştia au reuşit să stingă incendiul, dar automobilele au fost grav avariate.

Prejudiciul se ridică la câteva zeci de mii de euro, iar Daniele Sebastiani a depus o plângere la poliţie.

În ultima perioadă, Sebastiani a fost criticat de suporterii echipei Pescara. După incidentul de noaptea trecută, el a anunţat că se gândeşte la posibilitatea de a vinde clubul la finalul sezonului.

Formaţia Pescara, unde este legitimat şi mijlocaşul Alexandru Mitriţă, se află pe ultimul loc în Serie A, cu doar nouă puncte în 23 de etape, obţinute în urma unei victorii şi a şase remize.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.