Sven-Goran Eriksson, care a dezvăluit luna trecută că suferă de cancer în fază terminală, va face parte din staful echipei Liverpool pentru un viitor meci caritabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul manager al Angliei a declarat luna trecută pentru Sky News că "şi-a dorit întotdeauna să fie managerul lui Liverpool".

În urma unei campanii din partea fanilor clubului pentru a-i îndeplini dorinţa lui Eriksson, Liverpool a anunţat: "Suntem încântaţi să confirmăm că Sven-Goran Eriksson va face parte din echipa de conducere a LFC Legends pentru meciul cu Ajax Legends de pe Anfield, pe 23 martie. Fostul selecţioner al Angliei se va alătura lui Ian Rush, John Barnes şi John Aldridge, pentru meciul anual de caritate al Fundaţiei LFC".

"Toţi cei care au legătură cu clubul şi cu LFC Foundation aşteaptă cu nerăbdare să-l întâmpine cu căldură pe Sven, fan LFC, şi pe familia sa pe Anfield - şi să-l vadă în banca de rezerve în ziua respectivă - pentru o ocazie fantastică de strângere de fonduri", a precizat clubul englez.

La începutul lunii ianuarie, fostul selecţioner al Angliei, care suferă de cancer pancreatic şi mai are de trăit aproximativ un an în "cel mai bun caz", i-a spus lui Niall Paterson, de la Sky News, despre regretul său fotbalistic de a nu fi preluat niciodată cârma echipei de pe Anfield.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.