Clubul Ludogoreţ Razgrad, la care evoluează atacantul Dorin Rotariu, a anunţat, luni, numirea tehnicianului sloven Ante Simundza ca antrenor principal al echipei de pe primul loc al campionatului bulgar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simundza îl înlocuieşte pe fostul jucător al FC Vaslui Stanislav Genciev, numit ca interimar după ce Valdas Dambrauskas a fost dat afară, în octombrie 2021.

Slovenul este al cincilea antrenor străin care o pregăteşte pe Ludogoreţ, după portughezul Bruno Ribeiro, brazilianul Paulo Autuori, cehul Pavel Varba şi lituanianul Dambrauskas.

În vârstă de 50 de ani, Simundza, fost jucător la Maribor, Young Boys Berna şi Malmo, printre altele, a antrenat ultima dată echipa Mura, din ţara lui natală, cu care a câştigat campionatul în sezonul 2020/2021.

Ludogoreţ ocupă locul 1 în clasamentul campionatului bulgar, cu 42 de puncte, două mai multe decât ŢSKA Sofia, de pe locul al doilea. Lupta pentru titlu se va da între aceste două echipe, ţinând cont că formaţia de pe locul al treilea, Cerno More, are 32 de puncte din 19 jocuri.

Echipa lui Rotariu (şase meciuri, un gol, în campionat) a câştigat de zece ori titlul în Bulgaria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.