Mijlocaşul Dorin Rotariu a declarat, marţi seară, că naţionala României a fost agresivă în meciul amical cu Suedia, apreciind că acest lucru a contat în obţinerea succesului, scor 1-0, în meci amical la Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci greu, am fost inspirat, în fotbal aşa se întâmplă, puteam să şutez prost. Am fost agresivi ca ei, probabil asta a fost cheia, Suedia este o echipă puternică, a eliminat Italia. Ca să câştigi cu o echipă nordică, trebuie să fii la fel de agresiv. Am dovedit că suntem o echipă bună, în schimbare, abia aşteptăm meciurile oficiale. Îmi doream mai mult în ceea ce priveşte jocul, niciodată n-o să fiu mulţumit de jocul meu", a declarat Rotariu la Pro X.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Suediei, calificată la Cupa Mondială, într-un meci amical disputat la Craiova.

Golul a fost marcat de Dorin Rotariu, în minutul 57, cu un şut din careu, la colţul lung.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.