Austriacul Dominic Thiem, locul 5 ATP, a anunţat, joi, în social media, că din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte nu va putea participa la turneul de la Wimbledon, dar nici la competiţiile de la Hamburg şi Gstaad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Voi face tot ce  spun doctorii pentrur a mă reface cât mai curând posibil. M-au informat că aş putea fi indisponibil câteva săptămâni, dar voi face totul pentru a reveni repede pe teren. Îmi pare foarte rău că mă retrag de la trei turnee pe care le  aveam în calendar: Wimbledon, Hamburg şi Gstaad. Sunt turnee foarte importante pentru mine. Apreciez toată susţinerea primită de la fani în aceste momente dificile – sunt hotărât să revin mai puternic”, a declarat Thiem, anunţ postat pe pagina sa de Instagram.

Thiem, care a abandonat marţi la Mallorca Open, unde juca direct în turul doi, a fost supus unor investigaţii supllimentare la Barcelona. Medicii au descoperit că sportivul are  o proble mă la încheietură care îl va împiedica să joace câteva săptămâni. Austriacul va purta o orteză la încheietura mâinii drepte timp xde cinci săptămâni, după care va începe recuperarea.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.