Austriacul Dominic Thiem, locul 6 ATP, a anunţat, miercuri, în social media, că nu îşi va apăra titlul la US Open, în perioada 30 august – 12 septembrie, şi nu va mai evolua în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Thiem s-a accidentat la închietura mâinii drepte în data de 22 iunie, la un meci cu Adrian Mannarino de la turneul ATP 250 de la Mallorca.

“Vreau să vă anunţ că din păcate a trebuit să mă retrag de la US Open şi voi rata restul sezonului 2021. Sunt foarte dezamăgit că nu-mi voi putea apăra trofeul la New York, dar nu sunt refăcut după accidentarea la încheietură suferită în iunie la Mallorca Open”, a notat sportivul pe Twitter.

Thiem a precizat că a respectat toate recomandările medicilor şi recuperarea decurgea bine, însă săptămâna trecută în timpul unui antrenament a început să simtă din nou dureri după ce a lovit o minge. După unele investigaţii, medicii i-au spus lui Thiem că are nevoie de mai mult timp pentru recuperare.

“A fost o decizia dificilă, dar ştiu că este ceea ce trebuia să fac. Mă aşteaptă o carieră lungă şi este important să nu îşi asum riscuri, sper că înţelegeţi”, a adăugat Dominic Thiem.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.