Austriacul Dominic Thiem, locul 15 ATP, a anunţat, marţi, că nu va participa la Australian Open, primul grand slam al anului 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bună tuturor!

După cum ştiţi, am revenit în Austria pentru a mă recupera după antrenamentele grele de la Dubai şi uşorul regres în pregătire. Acum mă simt bine din nou, încheietura mâinii este în stare optimă şi mă antrenez normal, cu intensitate foarte bună.

După scurta vacanţă, eu şi echipa mea au evaluat situaţia şi am decis să schimbăm programul meu iniţial de turnee: Voi începe sezonul în America de Sud, la Cordoba Open, în Argentina, la sfârşitul lunii ianuarie, drept urmare nu voi juca în acest an la Australian Open, la Melbourne, oraş pe care îl iubesc şi de unde am amintiri frumoase ale unor meciuri de neuitat în faţa unui public extraordinar. Îmi vor lipsi fanii australieni, dar vor reveni acolo în 2023.

Considerăm că aceasta este decizia corectă pentru a avea o revenire bună în competiţii. Deocamdată voi rămâne în Austria câteva zile, iar apoi voi pleca pentru a mă antrena în aer liber şi a fi pregătit pentru prima competiţie a sezonului.

Profit de această oportunitate pentru a vă ura un An Nou fericit, cu multă sănătate!

Al vostru,

Dominic”, este mesajul pe care l-a postat Thiem pe Twitter.

Turneul Australian Open va avea loc la Melbourne, în perioada 17-30 ianuarie 2021. Cordoba Open se va desfăşura în perioada 31 ianuarie – 6 februarie 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.