Cinci suporteri ai FC Bruges au fost inculpaţi, iar doi dintre ei au fost încarceraţi, joi, de justiţia belgiană, pentru că au bătut un fan Manchester City, marţi seară, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc pe o autostradă, după meciul de marţi dintre FC Bruges şi Manchester City, scor 1-5, din grupa A a Ligii Campionilor.

Guido de Pauw, un belgian în vârstă de 63 de ani fan Manchester City, a fost lovit cu bestialitate după o altercaţie cu cu suporteri FC Bruges. La două zile după fapte, procurorii au anunţat că bărbatul este în continuare în comă, însă acum starea sa este stabilă.

Cinci suspecţi – patru bărbaţi de aproximativ 20 de ani şi unul de aproximativ 40 de ani, au fost arestaţi. Joi ei s-au prezentat în faţa unui judecător, care i-a inculpat pentru culpă fără prevedere.

În cazul a doi dintre ei, care au şi fost încarceraţi, acuzaţiile sunt şi de “furt cu violenţă în formă agravată”, respectiv “vătămare corporală”. Ceilalţi trei au evitat încarcerarea, dar ei trebuie să respecte condiţii stricte, între care se numără şi interdicţia de a asista la meciuri şi de a merge la cluburi sau cafenele ale suporterilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.