Numărul unu mondial, Novak Djokovici, învins de Alex de Minaur după 43 de victorii, miercuri, la United Cup, de la Perth (Australia), a acuzat dureri la încheietura mâinii drepte, dar nu s-a arătat îngrijorat pentru Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djokovici a apelat de două ori la medic în timpul meciului cu De Minaur, lucru ce a stârnit îngrijorarea fanilor săi, în contextul în care în mai puţin de două săptămâni (14 ianuarie - 28 ianuarie) va începe primul grand slam al anului.

"Cred că am suficient timp să mă recuperez cum trebuie pentru Australian Open, iar asta este ceea ce contează cel mai mult acum", a spus Djokovici.

Durerile la încheietura mâinii îl obligaseră deja pe sârbul de 36 de ani să se retragă cu o zi înainte de la dublu mixt împotriva Cehiei, în ultimul meci din faza grupelor.

În timpul meciului cu De Minaur, Djokovic s-a aflat în centrul unui incident cu medicul turneului, la care, conform regulamentului, nu avea dreptul să apeleze, deoarece acesta se prezentase deja la tratament cu o zi înainte din acelaşi motiv.



"Asta înseamnă că, dacă se agravează a doua zi, nu-l tratezi pentru că ai fost deja acolo ieri? Am spus că s-a îmbunătăţit înainte de meci şi când am început să joc, dar cu cât joc mai mult, cu atât se înrăutăţeşte", a spus el despre discuţia cu medicul.

Câştigător a 24 de turnee majore, DJokovici s-a impus de zece ori la Australian Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.