Mijlocaşul echipei CFR Cluj Damjan Djokovici a felicitat formaţia Slavia Praga după ce s-a calificat în grupele Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o şansă unică şi din păcate nu am reuşit să marcăm un gol şi să câştigăm. După două meciuri pot să spun că echipa cea mai bună a intrat în grupele Champions League. Din păcate ne-au lispit doi-trei jucători valoroşi şi cred că asta a făcut diferenţa cu o echipă aşa puternică. Nu am marcat gol, cred asta e prima greşeală, dar trebuie să facem un compliment echipei adverse cu care am jucat. Au fost foarte bine organizaţi pe teren şi, repet, echipa cea mai bună a intrat în grupe. E un pic bizar că numai în România nu s-a oprit campionatul pentur echipele din cupele europene, în alte ţări s-a oprit, toate echipelem care au jucat în Champions League nu au jucat week-end-ul trecut. Adversarul a fost tare, dar ne-a lipsit şi un pic de noroc. Încercăm să facem tot Clujul mândrii de noi (n.r. - în Liga Europa). Va fi o noapte lungă la hotel, a fost o şansă unică după un parcurs foarte bun din partea noastră, dar din păcate acesta este fotbalul", a declarat Djokovici, la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Slavia Praga, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, însă va evolua în grupele Ligii Europa.

Unicul gol al meciului din returul play-off-ului Ligii Campionilor a fost marcat de Jan Boril, în minutul 66.

În tur, Slavia Praga s-a impus tot cu 1-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.