Novak Djokovici a declarat, pentru New York Times, că nu crede că a făcut ceva rău organizând Adria Tour, competiţie la care câţiva sportivi, inclusiv el, s-au infectat cu coronavirus. Sârbul consideră că toate criticile venite apoi sunt “ca o vânătoare de vrăjitoare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu cred că am făcut ceva rău. Îmi pare rău pentru cei infectaţi. Dacă mă simt vibnovat pentru oricine a fost infectat de atunci în Serbia, Croaţia şi în regiune? Evident că nu. Cum poţi să învinovăţeşti o persoană pentru totul? Am încercat să facem ceva cu intenţii bune. Da, au existat câţiva paşi care puteau fi făcuţi în mod diferit, dar voi fi învinovăţit veşnic pentru că am făcut o greşeală? OK, dacă asta este calea, bine, accept, pentru că este singurul lucru pe care îl pot face. Dacă aş avea din nou şansa să organizez Adria Tur, aş face-o din nou. Este ca o vânătoare de vrăjitoare”, a spus Djokovici, potrivit The Guardian.

După Adria Tour, competiţie la care Novak Djokovici, Borna Corici, Viktor Troicki şi Grigor Dimitrov au contractat noul coronavirus, liderul ATP a fost criticat de presă şi în social media pentru că sportivii nu au respectat distanţarea socială. Ei au fost chiar filmaţi jucând baschet, dar şi dansând într-un club de noapte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.