Jucătorul Damian Djokovici a declarat, joi seară, că este foarte mândru de echipa CFR Cluj, care a reuşit să acumuleze 12 puncte în grupa E a Ligii Europa şi să se califice în 16-imi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost foarte greu, dar cred că am făcut un meci bun,am făcut 12 puncte într-o grupă foarte tare şi sunt foarte mândru de echipa asta. La pauză nu am vorbit de meciul de la Rennes, Dan Petrescu ne-a spus că fim compacţi, să continuăm la fel. Important este că am câştigat. Demult nu am marcat, iar golul a venit într-un moment foarte important, sunt fericit", a declarat Djokovici la Digisport.

CFR Cluj s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, în etapa a VI-a a Grupei E. CFR Cluj este pentru a doua oară în primăvara Ligii Europa după sezonul 2012/2013, când a fost eliminată în 16-imi de Inter Milano (0-2 în deplasare şi 0-3). Sezonul acesta, CFR şi-a asigurat până acum din participarea sportivă în LE (fără market pool) suma de 6,2 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.