Fostul internaţional olandez Dirk Kuyt a fost numit joi în funcţia de antrenor al clubului belgian de ligă secundă Beerschot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dirk Kuyt (43 de ani) a semnat un contract până la finalul actualului campionat. El îl înlocuieşte la Beerschot pe tehnicianul austriac Andreas Wieland, care s-a despărţit de clubul din Anvers în 20 decembrie.

Kuyt se caracterizează pe site-ul grupării belgiene ca un antrenor care are aceeaşi filosofie de joc ca atunci când evolua pentru Liverpool, Feyenoord sau naţionala din Ţările de Jos: „de fiecare dată când intram pe teren îmi doream să câştig; acelaşi lucru se întâmplă şi acum, când sunt antrenor”, a declarat Kuyt, care a mai antrenat o singură echipă până acum, pe ADO den Haag, în perioada iulie – noiembrie 2022.

Beerschot se află pe locul secund în Challenger Pro League – liga secundă belgiană, cu 32 de puncte, tot atâtea câte are şi liderul Zulte Waregem.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.