Daniel, în vârstă de 18 ani, fiul lui Paolo Maldini şi nepotul lui Cesare Maldini, a fost convocat pentru prima oară la echipa de seniori a celor de la AC Milan pentru meciul cu Napoli, din campionatul Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel joacă pe postul de mijlocaş ofensiv şi, deşi a participat la turneul din vară al celor de la AC Milan, este pentru prima oară când este convocat la un meci din Serie A.

Bunicul lui Daniel, Cesare, decedat în 2016, a purtat timp de 12 sezoane tricoul celor de la AC Milan, câştigând de patru ori campionatul Italiei şi Cupa Campionilor Europeni în 1963. El a şi antrenat echipa de două ori, în1973-1974 şi în 2001.

Paolo este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi din toate timpurile şi a evoluat în 647 de meciuri pentru AC Milan în Serie A.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.