Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 29-20 (13-10), formaţia poloneză Wisla Plock, în cea de-a şasea etapă din Grupa D a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei mai buni marcatori au fost Kamel Alouini şi Ante Kaduz, cu câte şase goluri, pentru Dinamo, respectiv Ziga Mlakar, cu cinci goluri.

În această etapă se mai joacă Kadetten - GoG (joi) şi Chekhovskie Medvedi - IFK Kristianstad (sâmbătă).

În primele partide, Dinamo a obţinut rezultatele: 28-28 cu Kadetten, 28-25 cu IFK, 35-28 cu GOG, 30-20 cu Chekhovskie Medvedi şi 26-26, în Polonia, cu Wisla.

Dinamo conduce în clasamentul grupei, cu 10 puncte, urmată de GOG - 8 puncte (un meci mai puţin), de Wisla Plock - 5 puncte, de Kadetten - 4 puncte (un meci mai puţin), de IFK - 3 puncte (un meci mai puţin) şi Chekhovskie Medvedi, niciun punct (un meci mai puţin).

Dinamo Bucureşti va evolua în etapa viitoare, pe teren propriu, cu Kadetten, în 6 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.